Skip to content Skip to footer

REZERVO DHE UDHËTO

data

Vendosni datën se kur do të merrni mjetin me qera.

Zgjidhni mjetin

Zgjidhni mjetin që dëshironi.

Bëni rezervimin

Bëni rezervimin duke dhënë dokumentat tuaja.

Shijoni Udhëtimin

Shijoni udhëtimin dhe shërbimet tona cilësore!

RRETH NESH

Flota jonë me qira ofron një gamë te gjerë zgjedhjesh për makina.  Cilindo model të zgjidhni mund të mbështeteni në faktin që mirëmbahet dhe keni një përkujdesje speciale,
gjithashtu modele të reja, çmime të lira dhe konkuruese.

Zgjidhni Mjetin Që Dëshironi

ZeroRental ofron automjete të cilësisë dhe sigurisë më të lartë

download our app

Use One Way Car Rental!

We go with the fastest options only! Rent a car right away without having to wait in long lines & filling the paperwork, and receive it within 60 minutes. This is the most efficient and elegant way of doing car rent business!

Përse duhet të na zgjidhni ne?

Pagesa Direkte dhe pa kosto shtesë

Automjete cilësore dhe të sigurta

Suport 24 orë, në çdo ditë të javës

Anullim I prenotimeve falas deri ne 48 orë para afatit

99.9%

e klitentëve tanë janë të lumtur
me shërbimet tona

All Rights Reserved.

sqShqip